Download Film Indonesia Terbaru Gratis

Senin, 10 April 2017

Ilang Roso - Indah - CASAFA Lorok Pacitan 2017.mp3

Ilang Roso - Indah - CASAFA Lorok Pacitan 2017.mp3 - Hallo sahabat, Selamat Datang di Website Download Film Indonesia, Silahkan menikmati Download Film Indonesia dari kami yang kali ini berjudul: Ilang Roso - Indah - CASAFA Lorok Pacitan 2017.mp3, Dan jangan lupa untuk menikmati Download Film Indonesia lainnya, Terima kasih.
Ilang Roso - Indah - CASAFA Lorok Pacitan 2017

♪♫ Ilang Roso - Indah 
CASAFA Lorok Pacitan 2017.mp3

Langsung Download
Open View & Play


Judul Lagu : Ilang Roso
Ciptaan : -
Di Populerkan : OM Wawes
Genre : Dangdut

Lirik lagu Ilang Roso - OM Wawes

Biyen tresnaku setengah mati
tak patri neng atiku iki
Cahyamu seng paling tak tresnani
ninggalke loro neng ati kowe blenjani janji

Biyen bener tak jogo atiku 
biyen bener tak jogo tresnaku
Aku percoyo marang sliramu 
nepati janji setiamu ora ninggalke aku

Ra butuh welasmu
ra butuh tangismu
Aku iso gawe
kowe luwih loro

Rontok ati iki nibani batinku
ilang roso ninggalke tatu neng atiku,
Loro ati iki kelingan janjimu 
rosoku wes lali rosoku wes mati

INTRO

Ra butuh welasmu
ra butuh tangismu
Aku iso gawe
kowe luwih loro

Rontok ati iki nibani batinku
ilang roso ninggalke tatu neng atiku,
Loro ati iki kelingan janjimu
rosoku wes lali rosoku wes mati

Kang mas nalikane aku iseh ono neng atimu
ora biso bali mring sliramu lilakno aku lungo
Kang mas sepurane aku yeng wes nglarani atimu 
ora bisa bali mring sliramu ikhlasno aku lungo

Ra butuh welasmu
ra butuh tangismu
Aku iso gawe
kowe luwih loro

Rontok ati iki nibani batinku
ilang roso ninggalke tatu neng atiku,
Loro ati iki kelingan janjimu
rosoku wes lali rosoku wes mati
Sekian dulu Download Film Indonesia dari kami, Semoga Download Film Indonesia tentang Ilang Roso - Indah - CASAFA Lorok Pacitan 2017.mp3 ini bermanfaat untuk anda dan Silahkan menikmati Download Film Indonesia kami yang lainnya, Terima Kasih.

0 komentar:

Posting Komentar

Entri Populer

Download Gratis Aplikasi Android Uang Otomatis.
uang-mengalir
cara-mendapatkan-uang
aplikasi-android
banner300x250
uang-dari-youtube
pinjaman-mudah
rumah-gratis
trik-kartu-atm
investasi_saham_mandiri1
panduan-servis-hp