Download Film Indonesia Terbaru Gratis

Selasa, 18 April 2017

Kelangan Tresno - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3

Kelangan Tresno - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 - Hallo sahabat, Selamat Datang di Website Download Film Indonesia, Silahkan menikmati Download Film Indonesia dari kami yang kali ini berjudul: Kelangan Tresno - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3, Dan jangan lupa untuk menikmati Download Film Indonesia lainnya, Terima kasih.
Kelangan Tresno - Cipt & Voc. Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan

♪♫ Kelangan Tresno - Sahid Indra 
Deynsa Nada Pacitan.mp3

Langsung Download
Open View & Play


Judul Lagu : Kelangan Tresno
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Sahid Indra
Genre : Dangdut Campursari

Lirik lagu Kelangan Tresno - Sahid Indra

Sing biasane dalan endah katon asri
saiki malih ono kabut sing nutupi
Isyarat opo karo kahanan iki
peteng dedet sing nutup lakonku iki

Ora ngiro lan aku ora nyono
menengmu jebul kowe nyambung tresno liyo
Loro iki jelas loro mergo kuwi isih konco
loro sing kok gawe nganti ngronto

Opo aku wis ra pantes di tresno koyo wong liyo
nganti kowe nglarani atiku
Tak belani koyo ngono bukti tresno sing tak gowo
jebul kok malah mbok siyo

Jebul atimu ora koyo ujudmu
kowe nggawe mangkele atiku Sekian dulu Download Film Indonesia dari kami, Semoga Download Film Indonesia tentang Kelangan Tresno - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 ini bermanfaat untuk anda dan Silahkan menikmati Download Film Indonesia kami yang lainnya, Terima Kasih.

0 komentar:

Posting Komentar

Entri Populer

Download Gratis Aplikasi Android Uang Otomatis.
uang-mengalir
cara-mendapatkan-uang
aplikasi-android
banner300x250
uang-dari-youtube
pinjaman-mudah
rumah-gratis
trik-kartu-atm
investasi_saham_mandiri1
panduan-servis-hp