Download Film Indonesia Terbaru Gratis

Selasa, 18 April 2017

Kowe Bedo - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3

Kowe Bedo - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 - Hallo sahabat, Selamat Datang di Website Download Film Indonesia, Silahkan menikmati Kowe Bedo - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 dari kami, Dan jangan lupa untuk menikmati Artikel kami yang lainnya, Terima kasih.
Kowe Bedo - Cipt & Voc. Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan

♪♫ Kowe Bedo - Sahid Indra 
Deynsa Nada Pacitan.mp3

Langsung Download
Open View & Play


Judul Lagu : Kowe Bedo
Ciptaan : Sahid Indra
Di Populerkan : Lynda Agista
Genre : Dangdut Campursari

Lirik lagu Kowe Bedo - Sahid Indra

    Sayang opo pancene kowe wis duwe liyane
   sikapmu uwes seje ora koyo biasane
   sithik sithik kowe nesu takon apik ngajak padu
   opo pancen wis mbok anggep aku tugu iso mlaku

    Landepe ucapanmu ngalahne parang sewu
   lorone koyo ngene nganti jeroning atiku
   saiki kowe bedo yen ngomong sokor mengo
   ucapan tanpo toto neng ati gawe loro

    Loro koyo ngene rasane
   yen tak belani setuluse ngati
   Opo pancen kowe ra ngerti
   yen larane nganti teko jeroning ati

    Ra kuat aku wis ra kuat
   ra kuat aku wis ra kuat
LINK DOWNLOAD Film
BLURAY 720P - 4Shared
WEB-DL 720P - Google Drive
HDRIP 720P - Openload
DVDRIP 720P - Mediafire
Sekian dulu Kowe Bedo - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 dari kami, Semoga Kowe Bedo - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 ini bermanfaat untuk anda dan Silahkan menikmati Artikel kami yang lainnya, Terima Kasih.

0 komentar:

Posting Komentar

Entri Populer