Selasa, 18 April 2017

Kowe Bedo - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3

Kowe Bedo - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 - Hallo sahabat, Selamat Datang di Website Download MP3 Gratis, Silahkan menikmati Download MP3 Gratis dari kami yang kali ini berjudul: Kowe Bedo - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3, Dan jangan lupa untuk menikmati Download MP3 Gratis lainnya, Terima kasih.
Kowe Bedo - Cipt & Voc. Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan

♪♫ Kowe Bedo - Sahid Indra 
Deynsa Nada Pacitan.mp3

Langsung Download
Open View & Play


Judul Lagu : Kowe Bedo
Ciptaan : Sahid Indra
Di Populerkan : Lynda Agista
Genre : Dangdut Campursari

Lirik lagu Kowe Bedo - Sahid Indra

    Sayang opo pancene kowe wis duwe liyane
   sikapmu uwes seje ora koyo biasane
   sithik sithik kowe nesu takon apik ngajak padu
   opo pancen wis mbok anggep aku tugu iso mlaku

    Landepe ucapanmu ngalahne parang sewu
   lorone koyo ngene nganti jeroning atiku
   saiki kowe bedo yen ngomong sokor mengo
   ucapan tanpo toto neng ati gawe loro

    Loro koyo ngene rasane
   yen tak belani setuluse ngati
   Opo pancen kowe ra ngerti
   yen larane nganti teko jeroning ati

    Ra kuat aku wis ra kuat
   ra kuat aku wis ra kuat Sekian dulu Download MP3 Gratis dari kami, Semoga Download MP3 Gratis tentang Kowe Bedo - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 ini bermanfaat untuk anda dan Silahkan menikmati Download MP3 Gratis kami yang lainnya, Terima Kasih.

0 komentar:

Posting Komentar

Entri Populer

Download Gratis Aplikasi Android Uang Otomatis.
uang-mengalir
cara-mendapatkan-uang
aplikasi-android
banner300x250
uang-dari-youtube
pinjaman-mudah
rumah-gratis
trik-kartu-atm
investasi_saham_mandiri1
panduan-servis-hp