Download Film Indonesia Terbaru Gratis

Selasa, 18 April 2017

Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3

Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 - Hallo sahabat, Selamat Datang di Website Download Film Indonesia, Silahkan menikmati Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 dari kami, Dan jangan lupa untuk menikmati Artikel kami yang lainnya, Terima kasih.
Kowe Sing Gawe Loro - Cipt & Voc. Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan

♪♫ Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra
Deynsa Nada Pacitan.mp3

Langsung Download
Open View & Play


Judul lagu : Kowe Sing Gawe Loro
Penyanyi : Sahid Indra
Pencipta : Sahid Indra
Genre : Dangdut Campursari

Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra

Manise esemanmu
pancen gawe seneng sing nyawang sliramu

Aluse ucapanmu
iso gawe tentreme ati sing krungu

Nanging kabeh kuwi ora koyo sing tak roso jroning ati iki
tresnomu nyang aku jebule ninggalke roso loro neng atiku
ho..o..ho.. hooo... hooo...

Kowe sing tak tresno kowe sing gawe loro
kowe nylingkuhne aku karo wong lanang liyo
manise ucapmu naliko semono
tanpo ono bukti sing tak roso jroning ati
ho..o..ho.. hooo... hooo...
LINK DOWNLOAD Film
BLURAY 720P - 4Shared
WEB-DL 720P - Google Drive
HDRIP 720P - Openload
DVDRIP 720P - Mediafire
Sekian dulu Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 dari kami, Semoga Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 ini bermanfaat untuk anda dan Silahkan menikmati Artikel kami yang lainnya, Terima Kasih.

0 komentar:

Posting Komentar

Entri Populer