Selasa, 18 April 2017

Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3

Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 - Hallo sahabat, Selamat Datang di Website Download MP3 Gratis, Silahkan menikmati Download MP3 Gratis dari kami yang kali ini berjudul: Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3, Dan jangan lupa untuk menikmati Download MP3 Gratis lainnya, Terima kasih.
Kowe Sing Gawe Loro - Cipt & Voc. Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan

♪♫ Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra
Deynsa Nada Pacitan.mp3

Langsung Download
Open View & Play


Judul lagu : Kowe Sing Gawe Loro
Penyanyi : Sahid Indra
Pencipta : Sahid Indra
Genre : Dangdut Campursari

Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra

Manise esemanmu
pancen gawe seneng sing nyawang sliramu

Aluse ucapanmu
iso gawe tentreme ati sing krungu

Nanging kabeh kuwi ora koyo sing tak roso jroning ati iki
tresnomu nyang aku jebule ninggalke roso loro neng atiku
ho..o..ho.. hooo... hooo...

Kowe sing tak tresno kowe sing gawe loro
kowe nylingkuhne aku karo wong lanang liyo
manise ucapmu naliko semono
tanpo ono bukti sing tak roso jroning ati
ho..o..ho.. hooo... hooo... Sekian dulu Download MP3 Gratis dari kami, Semoga Download MP3 Gratis tentang Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 ini bermanfaat untuk anda dan Silahkan menikmati Download MP3 Gratis kami yang lainnya, Terima Kasih.

0 komentar:

Posting Komentar

Entri Populer

Download Gratis Aplikasi Android Uang Otomatis.
uang-mengalir
cara-mendapatkan-uang
aplikasi-android
banner300x250
uang-dari-youtube
pinjaman-mudah
rumah-gratis
trik-kartu-atm
investasi_saham_mandiri1
panduan-servis-hp